Remtech Nordic lanserer ny website med oppdatert design og innhold

«Vi ønsker at kunder skal finne frem til den informasjonen de leter etter på en enkel måte. Sidene er organisert etter løsningsområde og vi håper dette hjelper kunder å skaffe seg den informasjonen de trenger.»

I 2017 har vi utvidet og tilbyr løsninger for skallsikring av rom og konstruksjoner som krever ekstra sikkerhet. Det spiller ingen rolle om det gjelder uhell, brann, varme, trykkforandringer, innbrudd, elektromagnetisk stråling, avlytting eller terror. Vi er spesialister på å skape sikkerhet. Typiske anvendelser er server/datarom, lagerbygg, arkiver, kjølelager mm)

I tillegg er vi nå hovedforhandler for LOX brannhindringssystem fra FX Prevent i Nederland. Det betyr at vi nå kan levere beskyttelse mot at brann kan oppstå. Dette beskytter ikke bare mot brann, men i og med at brann ikke kan oppstå er det heller ikke noen risiko for at innholdet kan bli ødelagt av røyk eller selve slukkingen, som er vanlig når man bruker andre slukkemetoder. (F. eks vann eller skum)»