TJENESTER

Tjenester

Rådgivning

Vi tilbyr rådgivning innen skallsikring, brannhindring og beskyttelse mot elektromagnetisk påvirkning og avlytting.

Vi deler gjerne vår kompetanse og gir råd i forbindelse med hvordan man best skal sikre seg mot skader, angrep og uhell på bygninger og verdier generelt.

Ta kontakt på telefon eller mail dersom du ønsker å vite mer om dette.

Bilde tatt inne i en stor hall, der det foregår innstallasjon av vegger for økt sikkerhet. En truck løfter elementer opp mens en annen person står i en lift.

Bygging og montering

Vår erfaring med å bygge serverrom, større datasentre eller andre høy-sikkerhets fasiliteter betyr at vi kan løse nesten ethvert uforutsett problem som oppstår på byggestedet og kan foreslå den beste løsningen.

Vi jobber metodisk og planmessig. Ved bygging av skallsikringsløsninger starter som regel arbeidet med en detaljert befaring hvor løsningen blir gjennomgått i samarbeid med kunde/oppdragsgiver. På bakgrunn av dette blir rommet spesialbygget etter mål og deretter sent til byggeplassen. Modulene i løsningen har en ferdigbehandlet overflate som ikke krever ytterligere overflatebehandling og forårsaker derfor minimale forstyrrelser i omgivelsene under byggingen.

Vegg og takpaneler er utstyrt med not og fjær og festes sammen med innebygde cam-locks med en innbyrdes avstand på ca 1 meter. Veggene er festet i monterte kanaler i gulvet eller festet til eventuelle gulvpaneler. Tak og vegginnfestingene har spesielt utformede former som enkelt glir på plass og festes med stålvinkler. Alle sammenføyninger er forseglet med brannsikker skjøtemasse (som sveller under oppvarming) og silikonforsegling mot vanninntrengning.

Denne konstruksjonen utgjør en utrolig sterk boks som motstår skader forårsaket av brann, varme, vann, gass, røyk og andre eksterne ”angrep” mot det beskyttede området.

Montering av små installasjoner (klare for videre innredning) tar ca en dag. Rom på ca 100m2 gjøres på tre dager.

I forbindelse med brannhindring har vi inngått partnerskap med NORTRONIK som har alle nødvendige offentlige godkjennelser og lang erfaring med løsninger for brann. De bistår med bygging og igangsetting av nye anlegg og gjennom dem tilbyr vi også serviceavtale for anleggene.

Serviceavtaler for romløsninger og FX Prevent

Vi tilbyr serviceavtaler for våre skallsikringsløsninger hvor vi jevnlig inspiserer og følger opp at løsningene fungerer som spesifisert i henhold til det avtalte sikkerhetsnivå og sertifiseringene for installasjonen.

For FX Prevent brannhindring tilbyr vi å tegne serviceavtale gjennom vår servicepartner.  Dette sikrer at anleggene fungerer optimalt og at vedlikeholdsintervaller følges opp. Alle anlegg fra FX Prevent kan også fjernovervåkes.

Ta kontakt for å få mer informasjon om våre løsninger.

En person står og monterer digitale enheter på vegg.

Vil du vite mer om våre Tjenester?

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på.